BA

FELTÖLTÉS

  • Szakdolgozat
  • Szakdolgozat absztraktja
  • Portfólió fotók
FELTÖLTÉS MOST

Fontos információk BA diplomázóknak

A szakdolgozat és absztraktjának könyvtári repozitóriumba való feltöltése elengedhetetlen a diplomázáshoz. Az opponensek és a bizottsági tagok ezen a felületen érik el a munkádat, és az opponensi véleményt is innen tudod majd letölteni.

Szakdolgozatfeltöltés

A SZAKDOLGOZAT FELTÖLTÉSI HATÁRIDEJE:
2020. MÁJUS 18., 24:00

2020-ban a diplomázáshoz CSAK ONLINE KELL A SZAKDOLGOZATOT FELTÖLTENI, a szakdolgozat fizikai megvalósulásától eltekint az egyetem.

Plágium nyilatkozat

A plágium nyilatkozat, amely a szakdolgozathoz kapcsolódva kell feltöltésre kerüljön, elérhető és letölthető Word formátumban a Neptun nyitófelületén lévő Diploma 2020 alkönyvtárban. Ezt kitöltve, kinyomtatva, aláírva, majd visszascannelve/fotózva kell a dolgozat részeként, vagy különálló file-ként feltölteni. Amennyiben nyomtatásra nincsen lehetőség, abban az esetben a kitöltött dokumentum aláírásához oda kell írni a szakdolgozatot készítő nevét és azt, hogy sk, majd pdf-ben kell elmenteni és feltölteni a dolgozat részeként.

Portfóliófeltöltés

A portfóliófeltöltés szintén a könyvtár repozitóriumába kell megtörténjen az alábbi, a szakdolgozat feltöltésével azonos felületre való belépéssel.

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az ide feltöltött képek, valamint a szakdolgozatod absztraktja a diploma.mome.hu oldalon is meg fog jelenni, ami így mintegy névjegyedként megmarad rólad a MOME oldalán. Fontos, hogy a feltöltés során a képek alatt található mezőben (és semmiképpen ne a képelnevezésben!) adj meg egy képcímet/rövid projekt/tárgyleírást, hogy a munkáidat nézegető érdeklődők tudják az adott projekthez kötni a vizuális tartalmat. Itt hívjuk fel figyelmed arra is, hogy az elérhetőségeid szintén felkerülnek a diploma.mome.hu oldalára, hogy a későbbiekben a munkáid iránt érdeklődők ezen a vonalon is kapcsolatba tudjanak lépni veled.

Felhívjuk figyelmedet arra is, hogy érdemes még a szakdolgozat feltöltését megelőzően kipróbálni a feltöltési felületre történő belépést és a felülettel való ismerkedést, evvel is megelőzve a feltöltés közben felmerülhető problémákat. Továbbá érdemes a szakdolgozat feltöltését nem az utolsó pillanatra hagyni, mert a rendszer túlterhelődhet.

A repozitóriumba való feltöltéssel kapcsolatos GYIK

Egyéb, a diplomázással kapcsolatos tudnivalókat a MOME weboldalán a GYIK-ban az intraneten találsz meg, melyhez szintén a Neptunba való belépési kódokkal tudsz bejutni.

Kérdés esetén, keress bennünket: brand@mome.hu

A BRAND IRODA SZEREPE A DIPLOMÁZÁSI FOLYAMATBAN

A Brand Iroda az egyetem kommunikációs csapataként szerves részt vállal a diplomázás körüli feladatok lebonyolításában. A mind a két képzési szintet (BA/MA) érintő feladataink közé tartoznak az alábbi feladatok:

Az MA szakok esetében minden évben diplomakiállítást szervezünk, melynek megvalósulásában szintén szerepet vállal a Brand Iroda. Az idei koronavírus kapcsán kialakult helyzet miatt a diplomakiállítás nem kerül megrendezésre. A diplomakiállítás alternatív megrendezéséről még később születik döntés.

Ha ezzel a felülettel, illetve ennek használatával kapcsolatban kérdés, probléma merülne fel, keresd bizalommal a MOME Brand Irodát: brand@mome.hu