MA

FELTÖLTÉS

  • Szakdolgozat
  • Szakdolgozat absztraktja
  • Mestermunka műleírása
  • Műleírás absztraktja
  • Mestermunka fotói
FELTÖLTÉS MOST

Fontos információk MA diplomázóknak

A diplomázáshoz kapcsolódó dokumentumaid (szakdolgozat és absztraktja, mestermunka műleírás és absztraktja, mestermunka fotói) könyvtári repozitóriumba való feltöltése elengedhetetlen a diplomázáshoz. Az opponensek és a bizottsági tagok ezen a felületen érik el a munkádat, és az opponensi véleményt is innen tudod majd letölteni.

Szakdolgozatfeltöltés

A SZAKDOLGOZAT FELTÖLTÉSI HATÁRIDEJE:
ÁPRILIS 9., 24:00

2020-ban a diplomázáshoz CSAK ONLINE KELL A SZAKDOLGOZATOT FELTÖLTENI, a szakdolgozat fizikai megvalósulásától eltekint az egyetem.

Plágium nyilatkozat

A plágium nyilatkozat, amely a szakdolgozathoz kapcsolódva kell feltöltésre kerüljön, elérhető és letölthető Word formátumban a Neptun nyitófelületén lévő Diploma 2020 alkönyvtárban. Ezt kitöltve, kinyomtatva, aláírva, majd visszascannelve/fotózva kell a dolgozat részeként, vagy különálló file-ként feltölteni. Amennyiben nyomtatásra nincsen lehetőség, abban az esetben a kitöltött dokumentum aláírásához oda kell írni a szakdolgozatot készítő nevét és azt, hogy sk, majd pdf-ben kell elmenteni és feltölteni a dolgozat részeként.

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az ide feltöltött képek, valamint az absztraktok (szakdolgozat és műleírás) a diploma.mome.hu oldalon is meg fognak jelenni, ami így mintegy névjegyedként megmarad rólad a MOME oldalán. Itt hívjuk fel figyelmed arra is, hogy az elérhetőségeid szintén felkerülnek a diploma.mome.hu oldalára, hogy a későbbiekben a munkáid iránt érdeklődők ezen a vonalon is kapcsolatba tudjanak lépni veled.

Amennyiben a diplomázásodat követően az idén kialakult helyzetre tekintettel a mestermunkád vagy annak egy része nem készül el, de azt a későbbiek során be fogod fejezni, a diploma.mome.hu oldalra a megvalósulást követően lehetőséged lesz az arról készült képeket feltölteni.

Felhívjuk figyelmedet arra is, hogy érdemes még a szakdolgozat feltöltését megelőzően kipróbálni a feltöltési felületre történő belépést és a felülettel való ismerkedést, evvel is megelőzve a feltöltés közben felmerülhető problémákat. Továbbá érdemes a szakdolgozat feltöltését nem az utolsó pillanatra hagyni, mert a rendszer túlterhelődhet.

A repozitóriumba való feltöltéssel kapcsolatos GYIK

Egyéb, a diplomázással kapcsolatos tudnivalókat a MOME weboldalán a GYIK-ban az intraneten találsz meg, melyhez szintén a Neptunba való belépési kódokkal tudsz bejutni.

Kérdés esetén, keress bennünket: brand@mome.hu

IDŐPONTOK ÉS HATÁRIDŐK MA DIPLOMÁZÓK SZÁMÁRA

Az alábbiakban intézetekre lebontva letöltheted a diplomával kapcsolatos legfontosabb időpontokat és határidőket.

DESIGN INTÉZET ELMÉLETI INTÉZET ÉPÍTÉSZETI INTÉZET MÉDIA INTÉZET

A BRAND IRODA SZEREPE A DIPLOMÁZÁSI FOLYAMATBAN

A Brand Iroda az egyetem kommunikációs csapataként szerves részt vállal a diplomázás körüli feladatok lebonyolításában. A mind a két képzési szintet (BA/MA) érintő feladataink közé tartoznak az alábbi feladatok:

Az MA szakok esetében minden évben diplomakiállítást szervezünk, melynek megvalósulásában szintén szerepet vállal a Brand Iroda. Az idei koronavírus kapcsán kialakult helyzet miatt a diplomakiállítás nem kerül megrendezésre. A diplomakiállítás alternatív megrendezéséről még később születik döntés.

Ha ezzel a felülettel, illetve ennek használatával kapcsolatban kérdés, probléma merülne fel, keresd bizalommal a MOME Brand Irodát: brand@mome.hu